Delovski Bouquet Povratak na uvodnu
Macintosh & Windows Bouquet je program za računovodstvo i knjigovodstvo za Apple Macintosh i Microsoft Windows računala s iskustvom i neprestanim razvojem posljednjih desetak godina.

Tko?

Korisnici 'Buketa' su trgovačke, proizvodne i uslužne firme, dućani koji ga koriste kao POS kasu, knjigovodstveni servisi i obrtnici.

 

Kako?

Rad se svodi na New / Open / Save / Find / Print i ostale naredbe koje ste upoznali u radu sa popularnim komercijalnim programima.

Naravno, pošto je sve na hrvatskom, u Bouquetu se te naredbe zovu Novi / Otvori / Spremi itd. Unutar programa postoji Jagoda koja je pristojan Help, i ona će vam pokazati neke osnove, ali i detalje o popunjavanju dokumenata, zatvaranju računa, prijenosu neplaćenih računa u novu godinu itd.
Macintosh & Windows

 

Macintosh & Windows Gotovo sve rubrike su žive i po želji se ponašaju kao hiperlinkovi na Internetu.

Desnim klikom miša otvara se niz mogućnosti potpuno nepoznat tradicionalnim knjigovodstvenim programima.

 

Jedino Bouquet!

Pojednostavljeno rečeno, izravno iz računa moguće je pozvati pregled prometa s kupcem, sve iznose jednim potezom preračunati u Euro ili valutu po želji, pogledati za bilo koji artikl na računu njegovu prometnu karticu, povijest tog artikla sa kupcem, izravan skok na povezanu otpremnicu, knjiženje ili uplatu računa i tako dalje. Pretraživanje je moguće ne samo po ključnim parametrima nekog dokumenta (broj, datum, kupac,...) već po svim rubrikama na svim dokumentima.
Macintosh & Windows

 

Macintosh & Windows Cijene:

Osnovni paket je 990 EUR, a sve ostale cijene su izvedene iz nje.

Cijeli program (robno, materijalno/proizvodnja i financijsko) je 990 EUR. Cijena se odnosi na sve u paketu. Ukoliko će se koristiti tek jedan modul od navedena 3, na cijenu od 990 EUR odobravamo popust od 40 %. Mrežna verzija je inicijalno 1490 EUR plus 349 EUR za svako extra radno mjesto, a također se može primjeniti gore navedeni popust od 40 %. Sve je plativo u tri jednake mjesečne rate. Godišnje održavanje koje započinje 12 mjeseci nakon kupnje je 25 do 35 % osnovnog iznosa kod kupnje, a može se dogovoriti i mjesečna rata kao 1/12 spomenutog iznosa.

 

Demo - Macintosh:

Demo verzija je napravljena kako biste sami mogli isprobati program. Zato je broj zapisa
limitiran na 20 stvari po vrsti dokumenta. Ukoliko vam se poslovanje svodi na 20 poslovnih
partnera i dvadeset računa gidisnje, sve je ostalo potpuno funkcionalno.

Demo - Windows:

Demo verzija za Microsoft Windows ima broj zapisa limitiran na 255 stvari. Sve ostalo
je kao i kod Macintosh verzije potpuno funkcionalno. Pogledajte i upute za Windows verziju
kako biste za svega par minuta dobili osnove za ugodan rad u programu Bouquet.

Napomena: Program Bouquet ne instalira niti jedan DLL ili sličan dodatak koji bi mogao utjecati na rad vaseg računala.

 

Demo Macintosh Demo Windows Delovski   |  Kompatibilnost i instalacija   |  Upute za Windows verziju   |  Rose of the Week Povratak na uvodnu